Buteyko Sessioner

Vi tilbyder individuelle og gruppesessioner. Du kan læse mere nedenfor.

Individuelle sessioner

Individuelle sessioner varer 40 min. Vi kommer til at evaluere dit vejrtrækningsmønster, så vi kan skræddersy et program, der passer til netop dine behov. 

Nogle har brug for en individuel session inden de begynder på en gruppe. 

Kontakt os nu og book din første session.

Pris: 1000 kr.

Sted: Tairo Klinik. Banegårdspladsen 10, 2. sal 8000 Aarhus

Grupper

I gruppesessioner vil du øve dig i Buteyko vejtrækningsteknikker sammen med andre deltagere. Kasper vil sørge for at øvelserne bliver tilpasset den enkelte person. At deltage i en gruppe er en god mulighed for at tage ved lære af andres fejl gennem observation. På den måde bliver du klogere på dine egne problemer. Gruppesessioner er en god måde at etablere en regelmæssig træning på og man finder normalt god motivation i at se egne og andres fremskridt fra uge til uge. Vi anbefaler typisk gruppesessioner af den grund. Undervisning finder sted en gang om ugen.

Gruppesessioner afholdes i månedlige blokke af 4 gange, hvor alt betales forud. Hvis du en gang er forhindret i at deltage er der mulighed for at vi kan tilbyde en erstatningsgang på et andet hold inden for den næste måned. Vi refunderer ikke betalingen, da pladsen har været reserveret til dig.

Nogle gange anbefaler vi, at du får en individuel session med Kasper inden du påbegynder gruppesessionerne, men det kan du snakke nærmere med Kasper om. Du kan kontakte os her.

 

Share This