Lær Buteyko Metoden

Lær at trække vejret korrekt og skil dig af med dine livslange vejrtrækningsproblemer – helt naturligt og uden andre bivirkninger end et bedre helbred.

Buteyko Metoden

Skabt af Dr. Konstantin Buteyko – Buteyko Metoden har hjulpet tusindvis af mennesker med:

Astma og KOL

Korrekt vejrtrækning forebygger og afhjælper astmasymptomer ved at åbne dine luftveje

Søvnapnø og snorken

Søvnapnø og snorken er et resultat af din dagligdagsvejrtrækning. Ved at forbedre din dagligsdagsvejrtrækning vil du komme din søvnapnø og snorken til livs.

Stress

Stress er direkte målbart i vores vejrtrækning. Bevidst vejrtrækning afhjælper og forebygger stress

Angst og depression

Korrekt vejrtrækning beroliger dit nervesystem, giver mere ilt til hjernen og giver dig mere energi

Resultater fra klinisk studie omhandlende effekten af Buteyko metoden i forhold til astma, udført på Mater Hospital i Brisbane, Australien.

%

reduktion i akut medicin

%

reduktion i forebyggende medicin

%

reduktion i symptomer

Anmeldelser

Mange nyder allerede godt af Buteyko Metoden

“Det der Buteyko træning styrer for vildt! Der er vist ikke meget anstrengelses astma tilbage hos mig nu. Er lige kommet hjem fra en meget aktiv dag. 40 km på cykel, en times svømning i svømmehallen og 6 km løb. Uden medicin og med meget få symptomer.! Er så glad for at jeg fik mulighed for at være med på et forløb på Buteyko center.”

 

Nille

Kasper har nu undervist mig i Buteyko-metoden i en måneds tid, og jeg har især i de seneste uger oplevet en enorm fremgang i takt med at jeg har fået skabt mig nogle gode rutiner med åndedrætstræningen. Det er nærmest ufatteligt hvad det har gjort ved min præstationsevne og samtidig min krops evne til at restituere. Jeg kan ikke andet end anbefale alle at give det en chance. Man bliver virkelig forbløffet over hvor meget det nytter, når man husker at bruge teknikkerne!

Lise Kandborg

Løber

Begrænset tilbud

Få 10% rabat

Lige nu tilbyder vi 10% rabat på individuelle og gruppesession. Få din plads inden det er for sent!

Share This